Latkyn kevätkokous

Lahden tietojenkäsittely-yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tiistaina 16.6. klo 18.00.

Kokous järjestetään sään (ja ravintolan aukioloaikojen) salliessa Satamalaiva Kaunis Veeran terassilla Lahden satamassa. Ravintolan aukiolo on vielä epävarmaa poikkeustilanteesta johtuen, joten vahvistamme vielä kokouksen sijainnin ilmoittautuneille ennen kokousta ja vaihdamme tarvittaessa.

Kokouksen asialista ja materiaalit lähetetään jäsenille sähköpostilla. Asialistalla tiedossa mm. nimenmuutosehdotus Lahden tietojenkäsittely-yhdistyksestä Tivia-brändin alle, jolloin uudeksi nimeksi tulisi Tivia Lahti. Tämä perustuu valtakunnalliseen tavoitteeseen, että kaikki Tivian jäsenyhdistykset olisivat myös nimensä puolesta saman brändin alla, jolloin pystymme toimimaan vahvammin yhtenäisenä IT-alan toimijana koko Suomessa.

Kokouksen yhteydessä pääsemme nauttimaan terassin eväistä ja vaihtamaan kuulumisia rennoissa merkeissä. Yhdistys tarjoaa ruuan ja juomat. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtumaan alla olevan lomakkeen kautta 10.6. mennessä.

 

 

Ilmoittautuminen kevätkokoukseen