Kuinka liittyä TIVIA Lahti ry:n jäseneksi

TIVIA Lahteen voit liittyä joko henkilöjäseneksi tai yhteisöjäseneksi. Samalla liittyt myös valtakunnallisen TIVIAn jäseneksi ja saat myös Tivian jäsenedut käyttöösi. Liittyminen tapahtuu täyttämällä TIVIAn (Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry) liittymiskaavake henkilöjäseneksi tai yhteisöjäseneksi ja valitsemalla paikalliseksi jäsenyhdistykseksi TIVIA Lahti ry:n.

Miksi liittyä jäseneksi?

Henkilöjäsenenämme saat seuraavat edut

  • Verkostoituminen paikallisesti ja valtakunnallisesti IT-alasta kiinnostuneiden henkilöiden kanssa
  • Koulutusta ja muuta toimintaa
  • Virkistys- ja liikuntatapahtumat
  • Ohjelmistot ja internetpalvelut
  • Matka- ja hotellipalvelut
  • Lehdet ja kirjat
  • Muut tuotteet ja palvelut

Takemmat tiedot jäsenedusta löytyvät Tivian sivuilta.

Liity jäseneksi tästä

TIVIA-jäsenyys

Samalla kun liityt TIVIA Lahteen, liityt myös valtakunnalliseen TIVIAan eli Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:hyn. Pääset siis nauttimaan samalla kertaa niin TIVIAn kuin paikallisen TIVIA Lahden jäseneduista. Liittyminen tapahtuu TIVIA:n sivujen kautta. Lisätietoja TIVIA:n jäsenyydestä ja liittymislomakkeen löydät täältä.

Paikallisjäsenyys

TIVIA Lahden paikallisjäsenenä pääset osallistumaan paikalliseen toimintaan ja verkostoitumaan paikallisesti. TIVIA Lahti kokoaa Päijät-Hämeen alueen IT-toimijat, IT-alasta kiinnostuneet ja ITn harrastajat yhteen ja järjestää jäsenistön toiveiden mukaisesti niin virkitys- ja liikuntatoimintaa kuin myös koulutukseen ja alaan liittyvää ohjelmaa.

Yhteisöjäsenyys

Haluatko tavoittaa paikalliset IT-alan osaajat? Tai pitää huolta, että henkilöstösi IT-osaaminen on ajan tasalla ja saada heille edullisia koulutuksia? Voit liittää edustamasi yrityksen tai muun yhteisön TIVIA Lahden ja muun TIVIA-yhteisön jäseneksi  TIVIAn sivuilta löytyvällä sähköisellä liittymislomakkeella.