Kevätkokous & Teerenpelin vierailu ja tasting

TIVIA Lahden kevätkokous järjestetään keskiviikkona 8.5.2024 klo 17.30 Teerenpelin vierailukeskuksella Lotilassa (Liimaajankatu 5, 15520 Lahti). Kokouksen asialista lähetetään jäsenille sähköpostilla.

Kokouksen jälkeen on luvassa tutustumiskierros Teerenpelin Panimon ja Tislaamon tiloihin, yritykseen ja tuotteisiin. Kierroksella tutustumme yrityksen historiaan ja kierrämme tuotannon tiloissa. Tämän jälkeen on ohjattu tislaamotasting, jossa pääsemme syventämään kierroksella opittuja asioita käytännössä. Vierailukeskuksessa on myös myymälä, josta voi ostaa Teerenpelin tuotteita.

On myös mahdollista osallistua pelkkään kokoukseen tai kokouksen lisäksi pelkkään tutustumiskierrokseen ilman tastingia.

Halukkaille on kimppakyyti matkakeskukselta. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä haluatko yhteiskyydin.

Tapahtuma on TIVIA Lahden jäsenille. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 5.5.2024.

 

Haluan yhteiskyydin matkakeskukselta(Pakollinen)
Osallistun..(Pakollinen)